Badsaltrecept – Se upp för denna ingrediens

Överallt där du tittar på internet finns det mycket salt i bad. Deras enkla varianter är nästan oändliga och är en populär hantverksartikel att göra hemma på grund av detta. Även barn kan göra härliga salter med lite övervakning. Ingredienserna är i stort sett vanliga och kan lätt hittas i många livsmedelsaffärer och apotek. Trots deras till synes enkelhet finns det en ingrediens som du måste lägga till med försiktighet till dina badsalter.

Vanligtvis tillverkas denna badprodukt med Epsom eller havssalt. Epsom-salter är lätta att få, tillgängliga i nästan alla livsmedelsbutiker eller apotek och är mycket billiga att köpa. Dessa salter har använts i generationer för att underlätta värkande muskler och blåmärken. Havssalter, beroende på deras ursprung, är billiga till måttligt dyra. Du kan till och med specialisera den typ av havssalt du använder i dina badsaltrecept; Döda havssaltet är mycket populärt eftersom det har egenskaper som hjälper till att lugna och läka hudtillstånd som akne, eksem och psoriasis, och till och med rekommenderas av hudläkare för att lindra dessa tillstånd. Ibland kombineras de två typerna av salter till och med i ett recept. Men saltkomponenten i receptet är inte den ingrediens som du bör vara försiktig med.

Kombinera pesto och majonnäs i en liten skål under omrörning för att blandas. Strö kyckling med peppar och salt. Värm olja i en stor stekpanna över medelhög värme. Tillsätt kyckling och koka i 3 minuter på varje sida eller tills det är klart. Ta bort kycklingen till skärbrädan och svalna något. Skär kyckling på längden i tunna skivor. Förvärma slaktkroppen. Skär ciabatta i halva horisontellt. Lägg brödet, skurna sidorna upp, på en bakplatta. Släpp 3 minuter eller tills de är lättbrunna. Ta bort brödet från pannan. Fördela pestoblandningen jämnt över skära sidor av brödet. Ordna kycklingskivorna jämnt över den nedre halvan. Topp kyckling jämnt med basilikablad och strö ost över. Placera den nedre halvan på bakplåten och koka i 2 minuter eller tills osten smälter. Ordna paprika och tomat över ost och täck med den övre halvan av brödet. Skär i 4 lika stora bitar.

Smörj en 10-tums Bundt-kakapanna (eller en 9 x 13-in bakpanna). Rör ihop kakblandningen, butterscotchpudding mix och vanilla pudding mix. Tillsätt olja, vatten och ägg och blanda väl ihop. Blanda i kanel, brunt socker och nötter i en annan skål. Häll hälften av kakan smeten i pannan och strö sedan hälften av nötblandningen ovanpå. Häll den återstående smeten i pannan och fyll sedan på den återstående mutterblandningen. Grädda i 20 minuter vid 350 grader, vrid sedan ugntemperaturen till 325 grader F och grädd i ytterligare 40 minuter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *