Bakade försäljningsrecept som mormor brukade göra

När jag tänker på recept på baksäljning tänker jag på hemlagade desserter tillagade med de färskaste ingredienserna och till största delen gjorda av min mormor. Det här är recept som jag har älskat och älskat under åren eftersom det var min mormors originella recept från hennes personliga samling.

Kommer du ihåg när din mormor brukade göra sina berömda desserter till potluck och för kyrkans årliga baksäljning? Vad sägs om recept hon gjorde för klubbmöten och när ministeren kom till söndagsmiddagen. Kommer du ihåg de recept?

Bake-försäljningsrecepten var en gång stora i söderna och överfördes vanligtvis från en generation till nästa. Problemet är att det är riktigt svårt att stöta på en sådan samling.
Pound cake är bra när den är lätt fuktig. En torrkaka som är torr är lite svår att svälja men den som har rätt konsistens och konsistens är en perfekt match med te, kaffe eller någon kall dryck. När du följer ett recept i detalj, se till att det bästa kakareceptet som man har margarin, vitt socker och både självhöjande mjöl och all-purpose. Dessa ingredienser om de blandas korrekt och i rätt mängder kan göra en perfekt läcker, himmelsk fuktig tårta.

Instruktioner för det bästa Pound Cake Recept

Till skillnad från vad man kanske tror är en kaka relativt lätt att tillverka. Till skillnad från andra bakverk som kräver en förvärmning av ugnen, är det inte nödvändigt med kakan. Man måste emellertid smörja in pannan där kakan ska bakas för att se till att den behåller sin form när den bakas och överförts till en annan behållare och för att se till att kakan inte fastnar.

Om du vill skapa en skarpare skorpa, ta en 3-delig blandning av lika stora mängder mjöl, majsmjöl och brunt socker, blanda väl. Lägg till toppen av kakan halvvägs in i bakningsprocessen, men gör detta mycket snabbt: om du lämnar dörren öppen för länge kommer ditt majsbröd att bli mycket hårt. Den mängd som krävs varierar beroende på vilken pan du använder, så använd dina ögon för det du behöver (mindre än en kopp totalt). Trots uppmaningen att öppna den halvvägs genom bakning bör det läggas bra i början.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *