Hoppas på att skala ner fettintaget? Titta på dessa fettsamma bakningstips

De flesta förstår fullständigt att det egentligen inte är lätt att bli av med negativa matvanor, främst när våra mest gillade livsmedel är inblandade. Att göra dessa förändringar kommer att kräva veckor av disciplinerade steg, motivation och viljestyrka för att förvandlas till ett recept med låg fetthalt receptstruktur. Vi alla kommer förmodligen att köpa in tron ​​att avsiktliga åtgärder och ständiga förändringar behövs för långsiktig förbättring. Förbättring av dina matvanor, liv och välbefinnande.

Under skolåret uppmanas jag ofta att baka muffins för skolans idrottsevenemang och för deras tvåårsbaksförsäljning. När jag funderar på vilken typ av muffins jag ska baka, håller jag mig normalt borta från de klassiska smakerna eftersom de kommer att få massor av dem. Om du letar efter något bara lite annorlunda, skulle jag vilja föreslå följande recept.

Och slutligen, när slutet av dagen kommer, finner du dig själv att ta dig tid att reflektera över de vinster du hade och njuta av smaken på den perfekta kakan eller stannar du på de saker som gick fel och varför din kaka smakar hemskt ?

Kommer du att sova nöjd med vad du har gjort och ivrigt förvänta dig nästa tårta du bakar eller är du fylld av rädsla för i morgon? Hursomhelst har du valt ingredienserna för din dag och du har bakat din egen kaka. Du har bestämt resultatet av din dag.

Så idag väljer du ingredienserna noggrant och bakar en bra tårta. Vem vet, genom att göra detta till en vana du tillämpar dagligen, kanske du bara vaknar en morgon för att hitta dig själv som lever ett bra liv – dag för dag.

Det är ett enkelt, beprövat och riktigt dagligt framgångsrecept för att skapa det liv du vill ha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *