Hur lång tid tar det för att ingen bakningskakor ska ställas in?

Jag tillverkade ett parti av kakor med havremjöl utan choklad och de ställde inte in. Jag slutade med klumpar av slingrande röra.

Låter detta bekant?

Även om de flesta inga bakkakecepter är ganska enkla är det viktigt att följa receptet, specifikt för mängden ingredienser och tillagningstiden. När ett recept säger ”koka” betyder det att blandningen ska ha rullande bubblor under den rekommenderade tiden. Eftersom vi är så vana att föra mat i koka och sedan simma det, misslyckas många inga bakkakor om du vrider värmen till att sjuda innan den har kokt tillräckligt länge.

Ett annat skäl till att inga bakningsrecept misslyckas inträffar när ingredienser lämnas utan andra ingredienser inte ökar. Det handlar om volym. Till exempel, om ett recept kräver 8 gram mjölk, men du bara har 4, kommer din blandning att torka för att ställa in och kan bli en smulad röra. De saknade 4 gram vätska måste kompenseras med en annan vätska, till exempel vatten eller juice.

Krossa kexen så att de är ganska fina. Smält chokladchips i skålen i mikrovågsugnen tills de är mjuka. Lägg jordnötssmöret till den smälta choklad. Blanda ihop, lägg i en stor skål och tillsätt det strimlade vete. Lägg blandningen med en matsked på ett stycke vaxat papper. Forma var och en till ett bo. Kyl tills den är ordentligt inställd. Förvara i kylen. När du är redo att ställa ut dem, lägg några gelébönor i varje bo. Det är en söt, välsmakande påskbit.

Att ha rätt utrustning är avgörande för bakning. För att lära dig vilka märken som bäst fungerar för dig måste du bara prova olika saker. Alla har olika gillar och det enda sättet att ta reda på vilket märke som bäst passar dig är test och fel. Jag föredrar personligen Kitchen Aid för det mesta av mitt kök och bakutrustning och jag skulle rekommendera det märket till alla, men alla har olika smaker. När du börjar baka kommer du att lära dig vilka verktyg du använder oftast och du kanske vill spendera lite mer på de specifika verktygen eftersom du kommer att använda dem oftare än andra. Om det finns verktyg som du vet att du inte kommer att använda allt så ofta, skulle jag rekommendera att du kanske inte spränger och får de bästa hakarna

För att gå med alla dina bakningstillbehör behöver du några nya recept för att skapa. Jag rekommenderar att du tittar på Kitchen Aid-bloggen, med titeln Kitchenthusiasts, som finns på webbplatsen Kitchen Aid. De ger inte bara bakrecepter utan de ger också några recept för matlagning om du letar efter något nytt att göra.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *