Jag har aldrig hört talas om några bakverkskakor som är gjorda utan jordnötssmör – har du ett recept?

Inga bakkakorrecept som inte innehåller jordnötssmör är mycket populära. Vissa människor gillar inte jordnötssmör medan andra är allergiska mot det. Även om det vore naturligt att tänka att alla inga bakkakecepter inkluderar både havre och jordnötssmör, finns det hundratals recept som inte innehåller någon av ingredienserna.

Den första platsen att leta efter fler varianter av inga bakrecept är gamla kokböcker. Och om du inte har tillgång till gamla kokböcker, oroa dig inte eftersom de är tillgängliga att ladda ner gratis från platser som Gutenberg Library Project. För att komma igång, varför inte prova detta recept:

Alla barn gillar vita kakor eftersom de ser attraktiva ut. Det bereds genom att blanda 1 kopp socker, 1 ½ kopp mjöl, 1 tesked bakpulver och lite salt. Konditoriblandare tillsätts för att blanda hela blandningen så att den bildar degen. Att göra en chokladkaka kan göras genom att bilda en liknande deg och tillsätta kakaopulver eller smält choklad.

Blandningen lagras i små behållare eller blixtlås påsar och kyles. De används vid behov genom att blanda den nödvändiga mängden vatten till den. När du gör kakan blandas denna blandning med liten mängd vatten och hälls i en panna och bakas i 12 till 15 minuter.

Frostning är en annan favoriträtt för barn eftersom de skiljer sig från kakor. I detta fall används två koppar pulveriserat socker, 3 matskedar mjölkpulver, en halv kopp osötat kakaopulver och 6 skedar grönsakskortning. Efter blandning blandas allt detta innehåll med bakelseblandare och skärs i korta. Samma procedur som nämns ovan följs för att göra de slutliga kakorna.

Men jäst tar mycket tid att aktivera i degen, oftare 45 till mer än en timme. Det är därför du ofta ser att recept kräver användning av en annan jästras – snabbväxtjäst. Detta är en speciell formulering som kan blandas direkt i de torra ingredienserna.

Alla brödmaskiner skapas inte lika. Observera den maximala storleken din brödmaskin ger och den beräknade storleken på receptet du kommer att baka. Brödmaskiner kan antingen göra 1 pund, 1 ½ pund eller tvåpund bröd. Se till att följa riktlinjerna som anges i din bruksanvisning. Använd bara recept som har proportionella mängder ingredienser med din brödmaskin eller försök att justera kvantiteterna därefter.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *