Mitt recept för ”Tell A Big Fish Whoopie Pies”

En whoopie paj verkar vara något ur en dröm. Dess chokladmjuka kakor smörjer ett ljust och fluffigt sött moln av läcker crème. Det kan få mig att tappa bara att tänka på det. Inte bara påminner mig om en fantasidessert, utan den påminner mig om en fantasifilm …. en film för att vara specifik.

Tim Burtons ”Big Fish” har alltid fängslaat mig. Det har aldrig funnits en annan film som den. Det mjuka fokuserade men mörka utseendet fångar skönheten och djupet i en gammal vuxen saga. Mina whoopie pajer …. ja de ser ut som något karaktärerna skulle tugga på.

De vackert mjuka och lätta smaskiga chokladkakorna påminner mig om den söta men mörka naturen som Tim Burton ger till sin saga.

Den fluffiga och väldigt släta och söta insidan påminner mig om all fluff och flyt som huvudpersonen lägger in i hans större berättelser än liv. Det är detta som skapar den centrala kraften i hans liv, precis som crème är den centrala kraften i mitten av dessa kakor.

Förutom fröna, lägg alla andra ingredienser i brödskålen i den ordning som tillverkaren rekommenderar. Välj hela vetecykeln och tryck på start. Lägg till solros- och pumpafrön när din maskin signalerar dig att göra det på ”lägg till extra” -delen av cykeln. Strax innan bakningsdelen av cykeln kan du borsta på några slagna ägg ovanpå dejslängan och strö på några av frönen.

Den andra faktorn som tillhandahålls därefter genom procedurer för att baka en kaka är att lägga till ägg. Kvantiteten beror på måtten på kakan som bakas. Knäck det önskade antalet ägg i blandningsskålen där kakblandningen är. Sedan är det nästa att lägga till vatten i blandningsskålen. Återigen kan mängden bestämmas av måtten på kakan du vill göra. Tre ägg för en genomsnittlig tårta och 4 glas vatten till blandningsskålen kommer att göra susen. Det är nu dags att lägga till olja i skålen, varefter du blandar lite mer. Vissa individer kommer att använda en mixer medan andra gör det för hand. Oavsett vad som används, se till att blandningen blir så fin som möjligt.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *