No-Bake Cookies och gräddeostkaka

En bra kakor och grädde ostkaka är som en bra söndag tupplur. Du kan leva utan det … men varför skulle du någonsin vilja?

Tja, denna kaka och grädde ostkaka är en fantastisk blandning av Oreos som vi alla känner och älskar, plus den krämiga strukturen på en läcker ostkaka. Det bästa är att detta recept är ”no-bake” vilket betyder att ingen ugn krävs. Det är ett perfekt svar på efterrätten på en varm sommarnatt!

Dessa två barrecept är två av mina favoriter. De är båda ganska enkla att göra. Om dina barn gillar jordnötssmör är receptet med jordnötssmör nästan säkert att bli en hit med dem.

Placera glassen i en medium skål som har kylts i kylen. Tillsätt 1/2 koppen krossad maltmjölkbollar och en matsked mjölken till glassen. Blanda ihop väl. Lägg glassblandningen i graham cracker-skorpan. Sätt pajen i frysen. Medan pajen fryser, kombinerar du chokladmalt mjölkpulver, marshmallow-toppning och den andra en matsked mjölk tillsammans i en medium skål. Tillsätt vispgrädden och piska blandningen tillsammans tills mjuka toppar bildas. Ta pajen ur frysen och sprid blandningen över toppen. Frys över natten och strö sedan de krossade maltmjölkbollarna över toppen precis innan servering.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *